Loading...

Tarieven

Optie1 - Vaste kinderopvang

Wij bieden een 48-weken contract aan op jaarbasis. De minimale afnamen per dag is 4 uur. In deze 4 uur gaan wij spelen, leren, ontdekken en groeien zodat we iedereen kunnen vertellen hoe het was!

€ 6,50 p/u*

*tarief is in 2019 geïndexeerd

Optie 2 - Flexibele opvang

Als u meer informatie nodig heeft over wat flexibele opvang inhoud en waarom deze optie misschien beter bij u past, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen via de e-mail, telefoon of even binnen lopen, net zo gezellig! Wij kunnen u dan meer vertellen over deze optie en een persoonlijk pakket samenstellen.

€ 7,00 p/u*

*tarief is in 2019 geïndexeerd

Een dagje kinderdag verblijf

Korte omschrijving

Binnen het KDV werken wij volgens een bepaald dagritme. Het dagritme dient als leidraad voor de dag. Het is bedoeld als regelmaat voor de kinderen maar ook voor de medewerkers. Dit om ervoor te zorgen dat alle kinderen op tijd eten, drinken, plassen, verschoond worden en slapen, en dat er voldoende tijd overblijft voor vrij spel en/of (groep’s) activiteiten.

De dagindeling wordt volgens onderstaande globale structuur elke dag herhaald. Bij mooi weer, uitstapjes of verjaardagen, kan het echter voorkomen dat er in het schema iets verschuift.

Bij de baby’s word zoveel mogelijk het eigen ritme van de baby aangehouden wat betreft de voeding, het slapen en verschonen. Zodra de baby wat ouder word, wordt er toegewerkt naar het dagritme van de rest van de groep.
De kinderen kunnen de hele dag door gebracht of gehaald worden op de opvang locatie. De tijden dat ouders hun kinderen komen halen zijn wel van te voren doorgegeven aan de leiding.

Globale dagbesteding

Tijdstip Omschrijving
6.30 uur De kinderen worden gebracht. Ouders en leiding hebben de gelegenheid informatie uit te wisselen.
9.30 uur Liedjes zingen/verhaaltje lezen/kring. Fruit en sap.
10.00 uur Verschonen en toiletbezoek en slapers gaan naar bed. Daarna vrij spelen en/of (gezamenlijke) activiteit. Bij mooi weer wordt er buiten gespeeld.
11.30 uur Handen wassen en broodmaaltijd en drinken.
12.00 uur Verschonen en toiletgebruik. Sommige kinderen gaan naar bed. De anderen kunnen vrij spelen en/of knutselen/spelletjes doen.
14.00 uur Tussendoortje eten en drinken met de eventuele slapers die weer naar bed gaan.
15.00 uur Tussendoortje eten en drinken met de rest van de kinderen.
15.30 uur Verschonen en toiletgebruik.
16.00 uur Eventueel nog buiten spelen.
16.30 uur Eventuele eters krijgen een warme maaltijd.
18.00 uur Ophalen van de kinderen en informatie uitwisseling.

Ons pedagogisch beleid

Protocollen

GGD