Loading...

Wij zijn BieNeeke, kleinschalige kinderopvang en Buitenschoolse opvang waarbij het kind en de natuur centraal staan. Uw kind verblijft in een rustige omgeving waar we 75 procent van de dag buiten zijn of met de natuur bezig zijn. Doordat het kind bij ons centraal staat zal uw kind zich snel veilig en vertrouwd voelen en er zal snel een hechte band met de leidsters ontstaan. Ons Team bestaat uit zes pedagogisch medewerksters die allemaal ruime ervaring hebben met het jonge en het oudere kind.

Onze toppers

null

Renee Lucassen

Directrice/ eigenaar

Na een aantal jaar als gastouder ben ik op 1 oktober 2017 gestart met mijn eigen kinderdagverblijf en BSO. Deze stap heb ik gemaakt uit mijn passie voor het vak.

Vol trots mag ik dan ook zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Dat vanuit een eigen visie de kinderen een veilige en geborgen plek geeft om zich te ontwikkelen.

null

Sabrina Janssen

Begeleidster/ Leidinggevende

Mijn naam is Sabrina Janssen. Samen met mijn gezin woon ik in Genhout. Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben wij twee kids,  Joep en Sanne. Ik ben werkzaam bij BieNeeke en dit bevalt mij heel goed. Met name het kleinschalige en  de leuke sfeer die er heerst spreekt mij erg aan.Het is een  veilige en leuke omgeving waar iedereen zich zelf kan zijn. Ik dus ook! Samen met mijn leuke collega’s en de kinderen maken wij van elke dag iets moois!

null

Rachelle Meens

Begeleidster

Hallo ik ben Rachelle Meens. Samen met mijn vriend en onze ruwharige teckel woon ik in Schinnen. Sinds december 2018 werk ik bij BieNeeke. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Met name de kleinschaligheid en het leuke team maakt dat ik iedere dag met plezier kom werken. En de kids geven mij een lach op mijn gezicht.

null

Annemiek Leurs

Begeleidster

Ik ben woonachtig in Vaals met twee zoontjes en partner. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in de kinderopvang bij verschillende leeftijdsgroepen. Ik zal het meeste te vinden zijn op de BSO-locatie.

null

Loes Heil

Begeleidster

Hallo, mijn naam is Loes Heil en ik woon in Genhout.
In 2017 heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald. Nu ben ik werkzaam bij BieNeeke waar ik iedere dag weer met plezier naar toe kom.
Ieder kind is uniek en dat maakt dit werk zo bijzonder. Graag stimuleer ik de kinderen in hun ontwikkeling op hun eigen tempo. Wat ik verder belangrijk vind is om de kinderen een vertrouwd en huiselijk gevoel te geven.
Naast mijn werk volg ik nog een deeltijd studie, Pedagogisch educatief professional. Verder voetbal ik en ben ik graag samen met vrienden.

null

Dainah Kleintjens

Begeleidster

Hallo allemaal, Mijn naam is Dainah Kleintjens, en ik woon samen met mijn man Danny en onze honden in Geleen. Het werken met kinderen van 0 tot 12 jaar is echt mijn grote passie. Het stimuleren, begeleiden en motiveren van de kinderen in hun ontwikkelingen in de eerste levensfases vind ik geweldig. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging en nieuw avontuur. Mijn hobby’s zijn fitnessen, leuke dingen doen met vrienden en lekker wandelen met onze hond. Ik ben graag buiten en hou van gezelligheid. 

 

Oudercommissie

Ouderparticipatie vinden wij erg belangrijk. Niet alleen is het wettelijk verplicht, ook vinden wij het zelf erg belangrijk dat de ouder recht op inspraak heeft in het wel en wee van onze organisatie. Onze oudercommissie bestaat uit minimaal 3 ouders waarvan de kinderen zowel op het kinderdagverblijf verblijven en/ of de buitenschoolse opvang. De oudercommissie komt twee keer per jaar bij elkaar met een pedagogisch medewerker om lopende zaken van KDV en BSO BieNeeke te bespreken.
Van ons team is pedagogisch medewerker Sabrina Janssen het aanspreekpunt van de oudercommissie. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oudercommissie dan kunt u contact met ons opnemen.