Loading...

Over ons

Wij zijn BieNeeke een uniek en bijzonder kleinschalig kinderdagverblijf. Ons kinderdagverblijf bestaat uit drie locaties waarvan wij op de eerste locatie kinderopvang aanbieden voor kinderen van 0 t/m 2 jaar, op de tweede locatie bieden wij een peuteropvang aan van 2 t/m 4 jaar, en op de derde locatie bieden wij voor-/naschoolse opvang aan van kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Uw kind verblijft in een rustige omgeving waar we 75 procent van de dag buiten zijn of met de natuur bezig zijn. Doordat het kind bij ons centraal staat zal uw kind zich snel veilig en vertrouwd voelen en er zal snel een hechte band met de leidsters ontstaan. Ons Team bestaat uit meerdere pedagogisch medewerksters die allemaal ruime ervaring hebben met het jonge en het oudere kind.

Onze toppers

null

Renee Lucassen

Directrice/ eigenaar

Na een aantal jaar als gastouder ben ik op 1 oktober 2017 gestart met mijn eigen kinderdagverblijf en BSO. Deze stap heb ik gemaakt uit mijn passie voor het vak.

Vol trots mag ik dan ook zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Dat vanuit een eigen visie de kinderen een veilige en geborgen plek geeft om zich te ontwikkelen.

null

Sabrina Janssen

Begeleidster/ Leidinggevende

Mijn naam is Sabrina Janssen. Samen met mijn gezin woon ik in Elsloo. Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben wij twee kids,  Joep en Sanne. Ik ben werkzaam bij BieNeeke en dit bevalt mij heel goed. Met name het kleinschalige en  de leuke sfeer die er heerst spreekt mij erg aan.Het is een  veilige en leuke omgeving waar iedereen zich zelf kan zijn. Ik dus ook! Samen met mijn leuke collega’s en de kinderen maken wij van elke dag iets moois!

null

Rachelle Meens

Begeleidster

Hallo ik ben Rachelle Meens. Samen met mijn vriend en onze ruwharige teckel woon ik in Schinnen. Sinds december 2018 werk ik bij BieNeeke. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Met name de kleinschaligheid en het leuke team maakt dat ik iedere dag met plezier kom werken. En de kids geven mij een lach op mijn gezicht.

null

Annemiek Leurs

Begeleidster

Ik ben woonachtig in Vaals met twee zoontjes en partner. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in de kinderopvang bij verschillende leeftijdsgroepen. Ik zal het meeste te vinden zijn op de peutergroep.

null

Dainah Kleintjens

Begeleidster

Hallo allemaal, Mijn naam is Dainah Kleintjens, en ik woon samen met mijn man Danny en onze honden in Geleen. Het werken met kinderen van 0 tot 12 jaar is echt mijn grote passie. Het stimuleren, begeleiden en motiveren van de kinderen in hun ontwikkelingen in de eerste levensfases vind ik geweldig. Iedere dag is weer een nieuwe uitdaging en nieuw avontuur. Mijn hobby’s zijn fitnessen, leuke dingen doen met vrienden en lekker wandelen met onze hond. Ik ben graag buiten en hou van gezelligheid. 

 

null

Janou Beckers

Begeleidster

Hoi allemaal, ik ben Janou Beckers, ik ben geboren en getogen in Genhout. Ik ben in januari 2019 afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster.
Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij BieNeeke! Wat mij aanspreekt aan BieNeeke is de kleinschaligheid en dat ze kort bij natuur staan. Kinderen geven mij plezier in mijn werk met hun lach en energie.
Mijn hobby is vooral genieten van het leven, lekker op vakantie gaan met mijn vriend, uit eten gaan met familie en vrienden of met vriendinnen een terrasje te pikken!

null

Sara Griffijn

Begeleidster

Mijn naam is Sarah en samen met mijn vriend en dochter Effie woon ik in Nuth.
Sinds september 2020 werk ik met veel plezier bij BieNeeke, jullie zullen mij zien op de baby groep en op de buitenschoolse opvang. Kinderen zien opgroeien en bijdragen aan hun ontwikkeling vind ik een van de mooiste dingen die er zijn. Mijn hobby’s zijn creatief bezig zijn, wandelen, zingen en een gezellige avond met vriendinnen.

null

Evelien Jetten

Begeleidster

Hallo, ik ben Evelien Jetten. Samen met mijn partner Ludo en twee kinderen Ian en Lize wonen wij in Genhout!

Tot voor kort werkte ik, na het behalen van mijn SPW4 diploma, ruim 12,5 jaar als Pedagogisch medewerker in de woonbegeleiding.
Sinds maart 2020 ben ik werkzaam binnen het leuke en gezellige team van BieNeeke! Het kleinschalige en de aandacht voor elk individueel kind spreekt mij erg aan. Het is super mooi om te zien dat kinderen kleine en grote sprongen maken in hun ontwikkeling. Alle kinderen zijn uniek! Dit maakt het werk uitdagend en mooi. Jullie zullen mij het meeste zien bij de kleinste kinderen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, vrienden en familie. Daarnaast geniet ik van wandelingen met onze hond Luna en hou ik ervan creatief bezig zijn!

Oudercommissie

Ouderparticipatie vinden wij erg belangrijk. Niet alleen is het wettelijk verplicht, ook vinden wij het zelf erg belangrijk dat de ouder recht op inspraak heeft in het wel en wee van onze organisatie. Onze oudercommissie bestaat uit minimaal 3 ouders waarvan de kinderen zowel op het kinderdagverblijf verblijven en/ of de buitenschoolse opvang. De oudercommissie komt twee keer per jaar bij elkaar met een pedagogisch medewerker om lopende zaken van KDV, Peutergroep en BSO BieNeeke te bespreken.
Van ons team is pedagogisch medewerker Sabrina Janssen het aanspreekpunt van de oudercommissie. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oudercommissie dan kunt u contact een mail sturen naar info@bieneeke.nl