Loading...

BSO

Een dagje (mini) BSO

Bij BieNeeke is er voor gekozen om de BSO te splitsen in een mini BSO en een grote BSO. De mini BSO wordt bezocht van 4 t/m 7 jaar en vanaf 7 jaar wordt de overstap gemaakt naar de grote BSO. Dit doen we omdat we zo doelgroep gericht een beter aanbod kunnen bieden.

Een korte omschrijving van een dagje op de BSO bij BieNeeke.

De kinderen worden allemaal uit school opgehaald door een van onze pedagogisch medewerkers. Bij binnenkomst hangen de kinderen hun jas op, wassen hun handen en nemen plaats aan de grote keukentafel. Samen nuttigen we een maaltijd die kan variëren van cracker met beleg tot yoghurt of fruit. Hierna mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. De pedagogisch medewerker stimuleert de kinderen even een frisse neus te halen buiten na de maaltijd.

Tijdens een middag BSO biedt de pedagogisch medewerker op vraag en interesse van de kinderen een activiteit aan. De kinderen kunnen gebruik maken van het atelier waar ze zelf een knutselactiviteit kunnen doen of samen met de pedagogisch medewerker. De materialen zijn zo geplaatst dat de kinderen ze zelf kunnen pakken.

In het basislokaal kunnen de kinderen kiezen om te chillen in de leeshoek, te spelen in de winkelhoek of te bouwen in de bouwhoek. Ook is er ruime keuze in gezelschapsspellen en puzzels.
Op het einde van de middag krijgen de kinderen nog een klein tussendoortje in de vorm van een koekje of een stukje fruit.
Als de kinderen worden opgehaald stimuleert de pedagogisch medewerker het speelgoed op te ruimen waar het kind mee bezig was. Ons doel is ervoor te zorgen dat kinderen ervaren dat alle spullen waarde hebben en dat we samen moeten zorgdragen voor het behoud van de materialen zodat we er lang veel plezier van hebben.

Tarieven

Optie 1 - Vaste middag opvang BSO

Wij bieden een 50-weken contract aan op jaarbasis. Per middag betaal je minimaal 3 uur, tijdens vakantie en/of studiedagen dient er een minimale afname te zijn van 5 uur aan een gesloten per dag.

€ 8,00 p/u*

*tarief is in 2023 geïndexeerd

Optie 2 - Vaste ochtend opvang BSO

Minimaal 1 uur u kunt verlenggen per half uur.

€ 8,00 p/u*

*tarief is in 2023 geïndexeerd

Juridische documenten